Název | Množství a jednotka |
---|---|
květák | 1/4 hlávka dle |
tuk | 1 lžička |
mouka | 1 lžička |
čerstvě mletý pepř | 1 špetička |
muškátový květ | 1 špetička |
sůl | dle chuti |
osmažená houska | 1 ks |
vlažná voda | cca 3/4 litr |
Postup: Silnější plátky krkovičky mírně naklepeme (naklepu je jen hřbetem ruky), mírně... zobrazit recept
Postup: Králíka naporcujeme osolíme, opepříme, posypeme kmínem. Do pekáče dáme máslo,... zobrazit recept
Postup: Do misky vklepneme celé vajíčko, mírně jej osolíme, okořeníme špetkou... zobrazit recept
Postup: Kuřecí (nebo krůtí) prsa nakrájíme na menší kostky. Zeleninu očistíme,... zobrazit recept
Postup: Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě doměkka. Vychladlé brambory oloupeme,... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Říká se, že láska prochází žaludkem. Proto věříme, že si naši restauraci...